Despre casetele luminoase

Realizam Casete luminoase in orice forma.

Casete luminoase din plexiglas se recomanda acolo unde dimensiunea casetei nu depaseste lungimea de 3ml si inaltimea de 1ml.

Casete luminoase backlit

Caracteristici: Casete luminoase cu fata din plexiglas si lateralele din profil de aluminiu reprezinta compromisul ideal intre pret si aspect.

Plexiglasul folosit este special pentru casete luminoase si in functie de marimea casetei, poate fi de 3,4 sau 5 mm grosime. La decorarea acesteia se foloseste autocolant translucent disponibil intr-o paleta larga de culori.

Profilele de aluminiu care imbraca lateralele casetei, pot fi de diverse latimi, incepind cu 90 mm si ajungind pina la 180mm.

La alegerea unui profil pentru o anumita caseta se va lua in consideratie si daca aceasta va fi simpla fata (cu o singura fata luminoasa) sau dubla fata

Casete luminoase atipice

Realizam casete luminoase din dibondaluminiukomatex, cu forme atipice, rotunde, forme de arcada, etc.

Firmele Luminoase atipice se realizeaza de obicei din materiale mulabile sau termoformabile (dibond, aluminiu, komatex, plexiglas).

Avantajul major al acestui tip de semnalistica outdoor este ca personalizarea fetei poate fi realizata exact ca identitatea grafica a firmei beneficiare, in diferent daca ne referim la imagini in policromie sau la grafice monocrome sau cu combinatii de culori bine definite (rosu, albastru, verde, galben, etc.)

Siglele volumetrice luminoase

se pot realiza atat simpla fata, cat si dubla fata, insa in varianta din urma fiind conditionati de dimensiuni, avand in vedere ca prinderea nu se face pe o suprafata mare ci in puncte pe lateralele casetei.

Toate produsele din acest capitol fie ele casete luminoase atipice sau casete luminoase standard, corespund din punct de vedere tehnic si estetic scopului pentru care au fost realizate, dat fiind faptul ca tehnologiile si materialele folosite sunt profesionale, concepute special pentru acest grup de produse