Avantajul consumului electric pentru literele volumetrice

Consum electric Caseta obisnuita
Consum electric Litere volumetrice

Confectionam Literele volumetrice luminoase in toate dimensiunile si formele. Literele volumetrice luminoase se realizeaza din materiale diferite si pentru toate domeniile de utlizare sunt produse publicitare cu efect deosebit la distanta sau variante decente pentru interiorul oraselor si monumentelor.

Astfel veti reusi sa creati un impact vizual major asupra afacerii dumneavoastra, atat ziua cat si noaptea.

Realizarea literelor luminoase necesita o elborare a prealabila a proiectului pana la cele mai mici detalii.

Forma literelor se creaza manual, cu ajutorul unor sabloane si a graficii in format vectorial, furnizata de dvs., sau creata de noi, in stansa colaborare cu departamentul de grafica.

In functie de forma si de tipul de confectionare, literele volumetrice pot fi:

Litere volumetrice cu fata din plexiglas

Litere volumetrice halou

Litere volumetrice tub spectral

Partea din fata a literelor volumetrice luminoase este realizata din stiplex de 3 – 4 – 5 mm, debitat si frezat la router in forma literelor. Acesta se decoreaza cu autocolant translucent, in functie de culoarea dorita.

Partea din spate se realizeaza din komacel (PVC) de 10 mm, de asemenea, debitat si frezat la router in aceeasi forma ca si partea din fata.

Profilele laterale se pot realiza din aluminiu ALS de grosime 1 mm, cromate sau nu, sau din komatex (PVC exapandat, cu structura celulara fina) de 3 – 4 mm, modelate prin termoformare, decorate cu autocolant.

In functie de preferintele dvs. literele volumetrice luminoase pot avea si un efect de halou in spatele lor.

In acest caz, nu se mai monteaza partea din spate a literei. Partea din fata nu se mai confectioneaza din stiplex pentru a putea trece lumina, ci din material de PVC, opac, difuzarea luminii urmand a se face prin spate, creandu-se efectul de halou.