Impact Vision, confectioneaza Firme luminoase  si Casete luminoase si reusim de fiecare data sa indeplinim cele mai complexe si speciale proiecte cu design placut si nu in ultimul rand accesibile din punct de vedere financiar.

Asa cum bine se stie, firmele luminoase reprezinta o forma ideala de a va evidentia reclama atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi fie ca va afisati logo-ul fie ca va prezentati produsele si serviciile prestate.

Tipuri de firme luminoase si preturi

caseta-backlit-350x200 Firme Luminoase

Firmele luminoase din backlit sunt caracterizate ca fiind cele mai avantajoase produse din gama firmelor luminoase atat din pricipa pretului cat si a impactului visual obtinut. Consultati expertii nostri pentru a va recomanda produsul ideal!

firme_luminoase_plexiglas-350x200 Firme Luminoase

Facand parte din gama produselor luminoase ieftine, firmele luminoase cu visual din Plexiglas sunt destinate clientilor ce doresc calitate la preturi rezonabile. Nu uitati sa va consultati cu un angent pentru a stabili toate datele tehnice de confectionare.

2014-01-08-22.34.33-350x200 Firme Luminoase

Utilizand numai echipamente de ultima generatie, reusim sa acoperim si gama de firme luminoase din dibond. Acestea sunt destinate firmelor ce doresc o reclama iesita din tiparul classic, cu aspect deosebit si oferind o prestanta importanta sediului sau a magazinului unde urmeaza a fi amplasata

neon-signs-lighting-09-350x200 Firme Luminoase

Firmele luminoase relizate din tuburi cu descarcare in gaz, modelate pe forma dorita, sunt cu siguranta cele mai cautate articole din domeniul firmelor luminoase. Oferind practic cel mai puternic efect luminos, aceste firme luminoase se incadreaza perfect in locatii precum: restaurante, farmacii, si nu numai.

download-350x200 Firme Luminoase

Cu aceste firmele luminoase din ProLight obtinem un efect luminos deosebit datorita difuzarii luminii in zona gravata. Firmele luminoase ProLight sunt confectionate din plexiglas 6,8,10mm, si se lumineaza cu ajutorul ledurilor. Personalizarea acestora se realizeaza prin gravare.

354468e84424591e2c833c6c8a64ce70-350x200 Firme Luminoase

Preturi de la 130 Eur / mp. Casetele luminoase cu doua fete sunt realizate in spacial pentru a obtine atentia  traficului pietonal. De regula acesta nu au dimensiuni foarte mari. Iluminarea se realizeazaa atat cu module led cat si cu tuburi de neon…