Panouri publicitare outdoor

preturi de la 25 Eur / mp Realizam panouri publicitare outdoor pe orice dimensiune si forma! Asiguram atat design-ul confectionarea, transportul cat si montajul acestora. Panouri fonduri europene, Panouri directionale, Panouri stradale, Panouri de mari dimensiuni Panouri Fonduri Europene

Panouri fonduri Europene

Panouri publicitare din poliplan

Caracteristici: cadru metalic, fata din poliplan/frontlit (tensionata pe cadru metalic), personalizare cu autocolant Oracal 451 sau print digital; Recomandari:panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

Panouri publicitare din tabla

Caracteristici: cadru metalic, fata din tabla , personalizare cu autocolant Oracal 651 sau print digital; Recomandari:panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

Panouri de mari dimensiuni

Modalitatea confectionarii a panourilor de mari dimensiuni difera de la panou la celalalt in functie de solul in care se amplaseaza, regiune s.a.m.d.

De cele mai multe ori fetele panourilor sunt confectionate din poliplan tensionat

 Panouri publicitare Indoor

Panourile publicitare indoor sunt o forma excelenta de promovare a produselor/serviciilor, avand un impact vizual deosebit. Panourile sunt realizate din forex de 4 mm grosime, pe care se aplica autocolant printat la o rezolutie de 1440 dpi, cu cerneala ecosolvent eliminand astfel deranjantul miros de vopsea. La cererea clientului grosimea panoului publicitar poate fi modificata intre 2 ~ 16 mm.