Producem la comanda o gama foarte variata de litere volumetrice polistiren 3D din polistiren expandat de 3, 5 sau 10 cm , au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Insa exista multe alte variante de litere volumetrice neluminoase, cum ar fi: Litere volumetrice din komatex, plexiglas, aluminiu, alama

Confectionam litere volumetrice din polistiren, forex sau aluminiu.

Polistiren extrudat sau expandat – au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp,
montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie

Materiale dure tip: plexiglas, tabla de aluminiu, dibond – rezistenta si calitate deosebite

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes la semnalizarea salilor de receptie, a salilor de conferinte sau a showroom-urilor. Pentru outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fatadelor de cladiri si a rooftop-urilor. În acest sens, literele volumetrice polistiren pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu. Impact Vision realizează, de asemenea, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulari 2D si 3D, memoriul tehnic din dorinta de a-si ajuta cât mai mult clienti. Firma ofera transport, instalare si mentenanta peste tot în tară.

Impact vision ofera consultanta, adaptandu-si serviciile la nevoile si posibilitatile clientilor. Materialele folosite pentru productia publicitara sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată, iar clientii se vor bucura de acestea o perioadă mare de timp.