Despre reclame luminoase

Reclamele luminoase sunt compuse in general din combinatii realizate intre litere volumetrice luminoase asezate pe casete din plexiglas sau alucobond. Iluminarea acestor reclame luminoase in general se realizeaza cu leduri datorita suprafetei mici de iluminare.

Reclame luminoase din dibond

si litere decupate din plexiglas 10 sau 15mm

Dibondul este un material compozit, cu ambele fete din aluminiu, avand la mijloc polietilena. Firmele Luminoase Dibond sunt alcatuite din acest material, ce prezinta un impact absolut elegant firmelor noastre luminoase. Se pot personaliza atat cu autocolant cat si cu litere volumetrice din plexiglas colorat in masa.Realizam firme luminoase din dibond pe orice dimensiune si forma.

Reclamele luminoase din dibond se recomanda acolo unde dimensiunea nu depaseste lungimea de 4ml si inaltimea de 1.2ml. Firmele luminoase din dibond ce depasesc dimensiunea de 4ml se vor realiza din mai multe elemente casetate

Reclame luminoase tub Spectral

Tuburile luminoase din sticla modelata la cald cu descarcare in gaz spectral sunt folosite in domeniul publicitatii fiind cel mai solicitat tip de reclama luminoase pe piata mondiala in firme luminoase de interior si de exterior, in casete si litere volumetrice, in roof-top-uri de mari dimensiuni, dar si in domeniul arhitecturii, in iluminarea continua a scafelor, niselor, precum si in design ambiental.