Category: Uncategorized

Foto Tapet Personalizat

Tapet Personalizat Printat

Realizam tapet personalizat printat la rezolutie 2440 dpi. Designerii nostrii va pot ajuta in vederea realizarii ideilor, culorilor si a graficii de imprimare pe tapet astfel incat sa se potriveasca cu ambientul interior.
Tapetul personalizat este unul de foarte buna calitate si poate fi cu adeziv propriu sau standard ce se aplica cu solutii speciale similar aracetului.

Pana in prezent am realizat tapet personalizat pentru: restaurante, cluburi, baruri, locuinte, sedii, etc.

Exista atat tapet 3d cu diverse finisaje si tapet personalizat pe suprafete plane

 Gravare placuta PVC

Avem placerea de a va arata cum se realizeaza placutele gravate.
Gravarea computerizata CNC, este procedeul prin care se pot imprima prin gravare diferite desene sau texte pe o suprafata de obicei plata, ce poate fi din material plastic, lemn, metal, etc.

Pentru un maxim de detalii si fidelitate în realizarea lucrarilor, gravura moderna este asistata de calculator.Cu se fabrica un panou din poliplan sau backlit

De curand am filmat confectionarea unei fete de panou din poliplan tensionat pe cadru metalic.

Poliplanul de exterior este un material flexibil disponibil la role maxime de 5m lungime.

Astfel Panourile publicitare pot fi realizate pe aceasta dimensiune de 5m dintr-o singura bucata.

Materialul este unul de exterior si prezinta o rezistenta sporita, indiferent de conditiile de mediu in care este expus.


Pentru mai multe detalii si poze vizitati pagina de panouri publicitareCum se fabrica literele volumetrice

Literele volumetrice realizate integral din plexigas.
Simple, glossy si de impact.
Literele volumetrice sunt practic cele mai cautate produse din nisa productiei publicitare.
Iluminarea pe baza de led si efectul vizual fac din aceste litere volumetrice compromisul ideal intre rezultat, calitate si pret.

Sa privim impreuna cum se realizeaza o litera volumetrica.O firma luminoasa premium

Navigand pe youtube.com am descoperit un video postat de cei de la B2B Sign, in care ne arata cum ar trebui sa fie o firma luminoasa premium. Foarte simplu de conceput de altfel, insa cu un impact vizual deosebit pe timp de noapte.
Iluminarea se realizeaza pe baza de led si include efecte luminoase datorata unui autocolant roz lipit in interiorul carcasei. 
Literele sunt decupate la rounter laser din plexiglas transparent de 8mm peste care se aplica un alt plexiglas oarecum opac.
Rama ce se aplica la final este realizata din forex sau komatex de 3mm si este colantata cu autocolant argintiu metalizat, culoare ce in contrast cu bej, ofera un vizual premium.

In final se stinge lumina si…..ce sa vezi?

Pentru astfel de firme luminoase nu ezitati sa ne contactati.Discount?

Sa discutam despre discout!

Oferim discounturi substantiale colaboratorilor nostri promo.

Aveti posibilitatea sa obtineti discountri intre 5% si 50%.

Cum?

Aveti un site al firmei! Daca da… atunci e perfect.

Impact vision ofera discounturi de pana la 50% colaboratorilor promo.

Pentru a deveni colaborator promo cu Impact Vision trebuie sa ne purtati insigna in subsolul paginii dvs sau in sectiunea de parteneri sau distribuitori.

Cu cat site-ul dvs este mai bine clasat cu atat discountul oferit este mai are.  Perioada contractuala este de minim 12 luni

Contacteaza un reprezentat de marketing pentru a stabili discountul dvs.

 

 

 

 Despre reclame luminoase

Reclamele luminoase sunt compuse in general din combinatii realizate intre litere volumetrice luminoase asezate pe casete din plexiglas sau alucobond. Iluminarea acestor reclame luminoase in general se realizeaza cu leduri datorita suprafetei mici de iluminare.

Reclame luminoase din dibond

si litere decupate din plexiglas 10 sau 15mm

Dibondul este un material compozit, cu ambele fete din aluminiu, avand la mijloc polietilena. Firmele Luminoase Dibond sunt alcatuite din acest material, ce prezinta un impact absolut elegant firmelor noastre luminoase. Se pot personaliza atat cu autocolant cat si cu litere volumetrice din plexiglas colorat in masa.Realizam firme luminoase din dibond pe orice dimensiune si forma.

Reclamele luminoase din dibond se recomanda acolo unde dimensiunea nu depaseste lungimea de 4ml si inaltimea de 1.2ml. Firmele luminoase din dibond ce depasesc dimensiunea de 4ml se vor realiza din mai multe elemente casetate

Reclame luminoase tub Spectral

Tuburile luminoase din sticla modelata la cald cu descarcare in gaz spectral sunt folosite in domeniul publicitatii fiind cel mai solicitat tip de reclama luminoase pe piata mondiala in firme luminoase de interior si de exterior, in casete si litere volumetrice, in roof-top-uri de mari dimensiuni, dar si in domeniul arhitecturii, in iluminarea continua a scafelor, niselor, precum si in design ambiental.Despre casetele luminoase

Realizam Casete luminoase in orice forma.

Casete luminoase din plexiglas se recomanda acolo unde dimensiunea casetei nu depaseste lungimea de 3ml si inaltimea de 1ml.

Casete luminoase backlit

Caracteristici: Casete luminoase cu fata din plexiglas si lateralele din profil de aluminiu reprezinta compromisul ideal intre pret si aspect.

Plexiglasul folosit este special pentru casete luminoase si in functie de marimea casetei, poate fi de 3,4 sau 5 mm grosime. La decorarea acesteia se foloseste autocolant translucent disponibil intr-o paleta larga de culori.

Profilele de aluminiu care imbraca lateralele casetei, pot fi de diverse latimi, incepind cu 90 mm si ajungind pina la 180mm.

La alegerea unui profil pentru o anumita caseta se va lua in consideratie si daca aceasta va fi simpla fata (cu o singura fata luminoasa) sau dubla fata

Casete luminoase atipice

Realizam casete luminoase din dibondaluminiukomatex, cu forme atipice, rotunde, forme de arcada, etc.

Firmele Luminoase atipice se realizeaza de obicei din materiale mulabile sau termoformabile (dibond, aluminiu, komatex, plexiglas).

Avantajul major al acestui tip de semnalistica outdoor este ca personalizarea fetei poate fi realizata exact ca identitatea grafica a firmei beneficiare, in diferent daca ne referim la imagini in policromie sau la grafice monocrome sau cu combinatii de culori bine definite (rosu, albastru, verde, galben, etc.)

Siglele volumetrice luminoase

se pot realiza atat simpla fata, cat si dubla fata, insa in varianta din urma fiind conditionati de dimensiuni, avand in vedere ca prinderea nu se face pe o suprafata mare ci in puncte pe lateralele casetei.

Toate produsele din acest capitol fie ele casete luminoase atipice sau casete luminoase standard, corespund din punct de vedere tehnic si estetic scopului pentru care au fost realizate, dat fiind faptul ca tehnologiile si materialele folosite sunt profesionale, concepute special pentru acest grup de produse

 Firme luminoase pro light

Firmele luminoase ProLight ofera un prestanta aparte si furnizeaza un senzational efect vizual datorita dispersiei luminii in zona gravata. Sistemele prolight se realizeaza din plexiglas 6,8,10mm, si se ilumineaza cu ajutorul ledurilor.

  • Decuparea si gravura sa face computerizat la router CNC sau laser
  • Se pot personaliza pe orice forma
  • Dimensiune maxima: una din laturi nu trebuie sa depaseasca 60cm
  • Iluminarea se realizeaza cu leduri amplasate in profil aluminiu ce poate fi de mai multe feluri
  • Disponibilitate de culori multiple
  • Personalizare cu autocolant translucent

 Firme luminoase tub spectral

Tuburi spectrale cu descarcare in gaz – Pur si simplu cea mai de impact metoda de promovare pe timp de noapte. Lumina furnizata de aceste tuburi este foarte intensa si capteaza imediat privirea trecatorilor.

  • O gama larga de culori si grosimi
  • Modelarea se face manual respectand un sablon decupat computerizat
  • Impact luminos deosebit pe timp de noapte
  • Rezistenta sporita la exterior