Personalizari tricouri

Imprimarea tricourilor se poate realiza in una, doua , sau mai multe culori (policromie). In functie de preferintele clientului, personalizarea se poate face prin folie transfer (termotransfer), personalizari tricouri serigrafie, inscriptionari broderie.

Personalizari Termotransfer

Acolo unde cantitatile sunt mici si se doreste o imprimare in policromie (mai mult de 4 culori) se recomanda metoda transferului termic, realizat cu ajutorul foliei speciale pentru imprimeuri textile (care poate fi printata sau decupata pe contur) si a presei electrice.

Imprimari tricouri Serigrafie

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafata plana, a diverselor obiecte și materiale. Ea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, cărți de vizită etc.)
Se poate obtine un pret bun doar la cantitati ce depasesc numarul de 100 buc

Personalizari tricouri

Imprimari tricouri Broderie

Se poate realiza broderie atat pe o gama vasta de produse textile finite: ( tricouri, halate de baie, prosoape, lenjerii de pat, cuverturi, draperii, sau materiale tip stretch, sepci, caciuli, pulovere, sacouri, fuste, rochii, posete, etc. ) sau ale semifabricatelor, interfazic, al produselor finite nefinisate, cat si pe suprafete plane care urmeaza a fi aplicate ulterior cum ar fi ecusoanele scolare, pentru firme de protectie si paza, politie, armata, cluburi sportive, asociatii, pensiuni, hoteluri, baruri, restaurante, etc .